Weer open na Corona

Veiligheidsregio Zuidoost Brabant heeft bepaalt dat B&Bs weer open mogen zijn. Het Gindrahuis is daarom ook weer te boeken. Wij voldoen aan alle voorwaarden van een contactvrij verblijf. Dit houd in dat:

  1. De B&B mag open zijn volgens regels van de overheid/Veiligheidsregio.
  2. De B&B wordt gerund, schoongemaakt en ontsmet volgens de richtlijnen van het RIVM .
  3. Tijdens het verblijf wordt het contact tussen de (andere) gasten en B&B-eigenaar tot een minimum beperkt. Op contactmomenten wordt 1,5 meter in acht genomen.
  4. In- en uitchecken moet plaatsvinden op gepaste afstand.
  5. Gasten mogen geen gebruikmaken van gemeenschappelijke ruimtes, faciliteiten en sanitair, tenzij alle gasten tot één huishouden behoren. Deze maatregel geldt vooralsnog tot 1 juli 2020.
  6. Het ontbijt wordt bij voorkeur op afstand klaargezet en in de gastenkamer of op een privé terras genuttigd.
  7. Als ontbijt in een gemeenschappelijke ontbijtruimte noodzakelijk is, dient de afstand tussen gasten/B&B-eigenaar minimaal 1,5 meter te zijn. Het ontbijt moet aan tafel geserveerd worden (geen buffetvorm), waarbij de B&B-eigenaar wegwerphandschoenen draagt.
  8. De gastenkamer is voorzien van voldoende ‘basisbenodigdheden’, zoals handdoeken, zeep, desinfectiemiddelen, tissues, etc.
  9. Contactloos betalen via pin/bankoverschrijving/betaalverzoek is mogelijk.

Wij serveren het ontbijt op de kamer. Bij mooi weer kunt u zelfs buiten ontbijten op een eigen terras. Ook heeft u een eigen badkamer, koffiezetapparaat en waterkoker. U hoeft dus geen gebruik te maken van gemeenschappelijke voorzieningen. Alle hygiëne maatregelen met betrekking to schoonmaak nemen wij uiteraard in acht.

Dus bent u na weken thuiszitten weer eens toe aan een uitje: Boek nu bij Bed en Breakfast Het Gindrahuis.